Exposicions

Fotografia social en blanc i negre

Intersindical Cultura ha inaugurat aquest dimarts 3 d’octubre a la seu de STEPV-Intersindical Valenciana l’exposició “L’ésser humà. El seu entorn, la seua empremta” de Vicente Carrión.

04 / 10 / 2023 | Intersindical

El fotògraf aficionat ens mostra a través de les seues fotografies una visió de les persones com a habitant i responsable de la major part de coses que succeeixen en el seu entorn.
Amb les referències fotogràfiques d’Enri Cartier, Bresson, Sebastiao Salgado o Cristina García Rodero, Carrión utilitza aquestes fotografies com un mitjà d’expressió artística amb el qual poder expressar uns sentiments i una manera de contar històries en el qual les contraposicions, contrastes i provocacions que arriben fins a la mirada de l’espectador.
L’exposició romandrà en la seu del sindicat durant tot el mes d’octubre.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.