Exposicions

Héctor Boix vist per María Mestre

A propòsit de l’exposició Colors i sabors que vam inaugurar recentment.

Cinc de les  obres que Héctor Boix exposa actualment a la Intersindical.
Cinc de les obres que Héctor Boix exposa actualment a la Intersindical.
21 / 05 / 2014 | Dolors Jimeno

L’exposició es podrà visitar a la nostra seu (Juan de Mena, 18, València) fins al 18 de setembre.

A través de una mirada nos podemos sumergir en los múltiples paisajes de uno de los estados más particulares de México, Colima. Un recóndito lugar virgen, donde perviven las tradiciones más antiguas del México originario, caracterizado por sus dos volcanes, el de Fuego y el Nevado, sus continuos temblores y su variedad climática, que va desde la llamada tierra caliente hasta las cumbres a veces congeladas de los cráteres. La autenticidad de sus gentes, habituada a vivir el presente, con la diaria incertidumbre de que todo puede acabar hoy, convive en frágil armonía con la virulencia de su entorno. La visión del territorio, de su flora y de su fauna, majestuosamente plasmada en imágenes de gran formato nos transportan a un universo de luz y naturaleza, de Colores y de Sabores que perfectamente conjugan la presencia de las raíces culturales, la violencia de la naturaleza y la belleza del enclave.
La exposición Colores y Sabores del fotógrafo Héctor Boix recorre a través de paisajes, costumbres y tradiciones la riqueza cultural del Estado de Colima, en la costa del Pacífico mexicano.

Maria Mestre Doctora en Arquitectura
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.