Notícies

Homenatge a Joan Fuster

STEPV i Intersindical Valenciana a través de l’área d’Intersindical Cultura ha celebrat el dijous 3 de novembre en la seu del sindicat un HOMENATGE a l’obra i la figura de Joan Fuster amb motiu dels cent anys del seu naixement.

04 / 11 / 2022 | Intersindical

En l’acte han participat experts en la seua obra com María Nebot, Presidenta de Castelló per la Llengua,  Isidre Fuster, professor Valencià Jubilat, Tudí Torró, membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Rosa Roig, escriptora i representant del Women’s Legacy Project i Joan Blanco, membre SN de l’STEPV . La Taula Rodona ha estat coordinada per Marc Candela, responsable d’Acció Sindical de STEPV-Iv. Per part d’Intersindical Valenciana ha coordinat l’homentage, Xema Sánchez, responsable de l’àrea de Cultura de la IV i la coordinació per part de l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella ha estat a càrrec de German Nando i Xavi Nogués.

Agraim de bestreta la participació també de l’alumnat i professorat de l’institut Lluís Vives de València.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.