Notícies

Intersindical Valenciana col·labora en els Premis Octubre

Els actes tindran lloc del 14 al 28 d’octubre

Programa d'actes dels 46 Premis Octubre
Programa d'actes dels 46 Premis Octubre
14 / 10 / 2017 | Intersindical

EXPOSICIÓ «Cent anys de la Revolució d’Octubre - Visions des de l’art actual». Del 6 d’octubre al 4 de novembre a l’OCCC.

Homenatge a Marco Miranda, dimarts 17 d’octubre.
Acte de record a qui fou un dels fundadors d’Esquerra Valen­ciana, alcalde de Valencia i diputat a les Corts Espanyoles, on s’integrà dins el grup d’ERC.

Homenatge a Joan Fuster, 18 i 19 d’octubre.
La lnstitució cívica de pensament Joan Fuster, amb motiu del 25 aniversari de la mort de l’assagista, ha preparat diverses activitats per tal de recordar i reivindicar la figura d’un deis pensadors més importants del País Valencia. En aquest homenatge es presentaran quatre llibres que tracten diferents aspectes de l’escriptor de sueca i finalment es realitzara un espectacle sobre els textos.

LA REVOLUCIÓ RUSSA DE 1917, CENT ANYS DESPRÉS, del 24 al 27 d’octubre.
Enguany el Congrés d’Història dels Premis Octubre 2017 se centra en el centenari de la Revolució Russa de 1917 per tal de fer memòria, des d’una òptica reflexiva, de les conseqüències que va tenir aquella revolució al País Valencià.

LA GALA
La gala dels 46 Premis Octubre se celebrarà dissabte 28 d’octubre a les 21h a l’Hotel Astoria de València.

Programa dels premis Octubre 2017
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.