Notícies

Intersindical Valenciana col·labora en la Setmana de la Infància

13 / 12 / 2017 | Dolors Jimeno

El colofó, la Cavalcada de les Magues, el diumenge 7 de gener

Enguany,  amb el lema de l’ecologisme, la vareta de les magues té forma de trèvol i la xapeta és de color verd. Tot, per a fer ben clara entenedora la necessitat de la protecció de la natura i per a oferir a les i xiquetes i als xiquets la idea que els valors universals són necessaris per a conviure en pau i alegria.

Hi ha diversos actes programats al llarg del mes de desembre a la seu, Guillem de Castro, 73 de València:
Dia 13, a les 16 h, Tertúlia amb la gent del Voluntariat pel valencià (16 amb la participació de Cristina Escrivà.
Dia 18, a les 18 h, Audició musical amb actuació de Joanvi Cubedo, el Caparrut.
Dia 19, a les 19 h, Presentació del llibre i el CD “Cançons laiques per a la infància del segle XXI”, amb la participació de les Magues 2017 i les Magues 2018.
Dia 26, 11 h, Taller de manualitats per a construir joguines per a la cavalcada.

El colofó, la cirera d’aquest gran pastís, és la Cavalcada de les Magues. Se celebrarà el dia 7 de gener. Partirà a les 12 h del Parterre i, pel carrer de la Pau, arribaran a l’Ajuntament, des d’on pronunciaran els seus discursos de cultura i amor.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.