Notícies

Intersindical Valenciana condemna l’atac a l’estàtua de Vicent Andrés Estellés

30 / 10 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana condemna l’atac contra l’estàtua de Vicent Andrés Estellés que està a la Plaça d’Emilio Castelar de la ciutat valenciana de Burjassot. Per al Sindicat, aquest nou atac vandàlic és una mostra més de les actuacions del grups feixistes al País Valencià.

El Sindicat demana a les autoritats que òbriguen una investigació per identificar les persones autores i que posen en marxa mesures preventives per evitar nous atacs contra l’estàtua del gran poeta valencià.

Finalment, des del Sindicat es considera necessària la mobilització ciutadana contra els atacs feixistes, xenòfobs, masclistes i antivalencians que estan succeint-se als darrers temps.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.