Notícies

Jas! Poesia i jazz

El quintet actua pròximament a Picanya i a Alacant

Foto de Mònica Torres, El País.
Foto de Mònica Torres, El País.
01 / 05 / 2012 | Dolors Jimeno

Amb música de David Pastor, piano, trompeta, saxo, contrabaix i bateria acompanyen la diversitat de registres de la producció poètica de Lluís Roda

Divendres, 11 de maig, a les 23 h
Centre Cultural de Picanya
“JAS! Poesia i jazz”
Música de David Pastor i poemes de Lluís Roda
Francesc Capella, piano
Rai Ferrer, contrabaix
Vicent Macian, saxo
Xavi Maureta, bateria
David Pastor, trompeta
Lluís Roda, veu

Dissabte, 12 de maig, a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA)

DAVID PASTOR i LLUÍS RODA
Poesia i Jazz. El compositor i músic David Pastor i el poeta Lluis Roda presenten Jas!, el resultat d’una simbiosi creativa, la música original de l’un amb la poesia de l’altre, dels poemes més lírics als més discursius, dels més hermètics als més immediats, dels més juganers als més profunds. La veu del poeta s’insereix dins els ritmes de swing, free jazz, bolero, jazz waltz, balada i fusió llatina escrits per a aquesta finalitat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.