Exposicions

Jordi Gamon Blanch

Foto d'Ismael Vallès
Foto d'Ismael Vallès
21 / 02 / 2018 | Dolors Jimeno

Jordi Gamón Blanch, Llicenciat en BBAA per la UPV, és pintor, artista plàstic, caricaturista, retratista, il·lustrador, artista mural i també ha fet d’artista faller.
Faré un esment a la seua formació complementària perquè diu molt de les seus inquietuds, del seu gust per agradar, per fer-ho bé, per perfeccionar-se.
Ha assistit a tots els cursos dels CEFIRE adequats al seu treball i als seus interessos, normalment relacionats amb la imatge però també en altres disciplines.
Té capacitació en anglès, en valencià, en francès. Domina els programes informàtics que necessita com a eina per al seu treball.
Persona ordenada, organitzada, discreta. Ha penjat les obres en la nostra seu d’una manera calmada i eficient. Penjar és difícil. La manera com es presenten les obres pot arruïnar una exposició. No és, evidentment, aquest cas.
Vos recomane, si no ho heu fet ja, que visiteu el seu web d’exposició permanent i el seu blog artístic
Actualment té entre mans el projecte d’investigació Els nous materials artístics: la resina epoxi i le seues possibilitats cretaives en la transferència i en l’obra gràfica i pictòrica.
Jordi Gamón també ha impartit classes, tant en Secundària com en escoles d’art. Ha patit, ha rodat per tota la nostra geografia, ja sabem com està la cosa de les interinitats. També ha tingut l’alegria que els seus alumnes obtingueren al premi de la Fundación ONCE en videocreació. Ara ja és funcionari en pràctiques.
Ha tingut altres activitats professionals relacionades amb la seua llicenciatura. En destaque les tasques de restauració del patrimoni.  He de dir que en el nostre programa d’Intersindical Cultura hem acollit la presència de la doctores Pilar Roig i Pilar Bosch per a explicar Sant Joan del Mercat i avançar la informació de Sant Nicolau. La restauració  ja està acabada fins i tot la Capella de la Comunió.
Pel que fa al seus premis, citaré només els premis absoluts i deixaré els finalistes, accèssits, mencions i els de pintura ràpida que de cap manera són menors.
Concurs de Pintura L’Alcúdia de Crespins. 
D’Arts Plàstiques de Quart de Poblet
Concurso Internacional José Camarón. Segorbe
Certamen de Pintura de Puçol.
IV Bienal de Manises
I Saló Internacional AIBACC de xicotet format, Barcelona. 
En tornar de dues beques Erasmus i Leonardo da Vinci va fundar amb companys de carrera la seua pròpia empresa d’escenografia, tematització i tot tipus de creació artística: Tidart S.L, amb la qual varen guanyar en 2001 el Premi de l’IVAJ a Millor Empresa Jove de la Comunitat Valenciana i en 2002 el Premi Joves Emprenedors atorgat per Bancaixa.
Ha exposat a Calàbria (Itàlia), Benetússer, Calasparra, Dénia, Petrer, Asp, Castelló, Manises, Bullas, Tomelloso, Alacant, Barcelona, Albal, Catarroja, Puçol, Segorbe, Carcaixent, Torrent, Manzanares, Chiva, Onil, Altura, Centelles, Meliana, Quart de Poblet, Villar del Arzobispo, Alcoi, Alfara de la Baronia, Algemesí, Alberic, Bétera,
València (diverses vegades i en esdeveniments ben interessants com Intramurs,  BenimacletConFusión. I també, lògicament, en diverses galeries, com en la de Paz Tejón, amiga de la Intersindical que també ha exposat fa anys en aquesta seu).
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.