Exposicions

La fotografia social de David Macías

El dijous 16 de novembre, des d’Intersindical Cultura hem acudit a la inauguració de l’exposició de DAVID MACÍAS sota el titol BANISHMENT.

17 / 11 / 2023 | Intersindical

En aquest treball es planteja una mescla de vivències basades en les experiències d’altres immigrants espanyols que l’artista ha trobat a Anglaterra i en la seua pròpia com a immigrant, retratant situacions que evoquen les dificultats, anhels i nous costums que sorgeixen en aquest context.

La crisi econòmica de la zona Euro ha generat una taxa de desocupació juvenil a Espanya de més del 50%, generant una situació que empeny a molts d’aquests joves a prendre la decisió d’emprendre un estret camí cap a altres fronteres on aconseguir una vida digna que els és negada en el seu propi país, però que es converteix a vegades en un somni efímer o llunyà, a causa del xoc cultural o dificultats idiomàtiques, en la majoria de casos únicament dona accés a treballs no qualificats i escassament remunerats, la qual cosa fa esfumar-se les esperances d’accedir a aquestes oportunitats que la gent esperava trobar en el seu viatge a un país estranger, descobrint una realitat molt més dura del que imaginaven, el camí per a fer-se buit en una societat diferent es torna angoixant i opressiu encara que sempre queden moments per a reflexionar i créixer com a individu.


Intersindical Cultura continuarà apostant per les exposicions fotogràfiques d’alt contingut social i de denúncia de les diferents formes d’opressió.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.