Exposicions

Les flors de ma vida

Exposició de Mercedes Llanos.

Tarja dissenyada per Sonia Alamar
Tarja dissenyada per Sonia Alamar
05 / 02 / 2016 | Dolors Jimeno

Serà presentada per Araceli González Cacho, llicenciada en Belles Arts i escultora. Amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta

La pròxima activitat a la seu de la Intersindical Valenciana serà la inauguració de l’exposició de Mercedes Llanos, Les flors de ma vida.

Aquesta paiportina d’adopció, afiliada nostra i funcionària en el Palau de la Música, crea unes composicions molt alegres i coloristes, paisatges eivissencs, carrers empedrats, parets blanques, balconades quallades de tests i flors. Ha pintat sèries dites Margarides blanques, Margarides grogues, Flors d’escuma, Girasols i Roselles.

Tot això ho veurem del 10 de febrer al 15 d’abril a la nostra seu de València.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.