Exposicions

L’ímpetu d’Àngels Gómez Fernández

Inaugurà DONES el proppassat dimecres

Un moment de l'acte.
Un moment de l'acte.
04 / 12 / 2015 | Dolors Jimeno

Destaque el donatge a la polonesa Tamara de Lempicka

Aquesta artista paiportina té una gran força comunicativa, és vehement i resolutiva en tots els aspectes de la seua personalitat. Quan agafa el pinzell, ho fa amb convicció i per a pintar allò que vol, el que li ha entrat pels ulls, sense atendre a les modes o les falses oportunitats.
Àngels té estudis de treball social i ha fet de ludotecària, animadora juvenil i monitora de campaments. S’ha preparat per a atendre la gent, per millorar la vida del proïsme.
Ha fet estudis artístics a l’Escola d’Artesans (amb Lluís Massoni, per exemple) i continua assistint a classes particulars i cursos impartits en les universitats populars i escoles d’adults de la comarca… Àngels acudeix allà on li ensenyen, no pot parar d’aprendre.
Ha participat en exposicions col•lectives de pintura i ha realitzat exposicions personals de pintura, socarrats, cristall i ceràmica en diverses sales de València i Paiporta, principalment.
Dimecres proppassat ens va dur a la seu de la Intersindical Valenciana una mostra de la seua producció. Va elegir quadres de dones i així va titular l’exposició: DONES, que ella mateixa va explicar. Hi ha representades dones africanes, asiàtiques, americanes, europees… Destaque el donatge a la polonesa Tamara de Lempicka. Una exposció que s’ha de veure a poc a poc i que es podrà visitar fins el 15 de gener de 2016.

L’acte d’inauguració va comptar, com sempre, amb les paraules d’Imma Coret (en la fotografia) que agraí la presència del públic i la confiança de l’artista en el nostre sindicat. També va voler estar-hi present Sergi Campillo, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València i regidor de Personal, per a acompanyar a Àngels, atés que és treballadora de l’ajuntament. Sergi Campillo va deixar palesa la importància del treball de totes les persones que treballen al consistori ja que, va dir, “sense elles no seria possible el treball polític”. En els rogles posteriors a l’acabament de l’acte de presentació es va parlar de la conveniència de posar en valor les activitats culturals que fan moltes persones funcionàries a banda de les obligacions estrictament laborals. També es comentà la possibilitat que les institucions cediren locals per a finalitats artístiques i literàries. Els grans avanços comencen en petites converses. Estarem a l’aguait.
Vull fer una menció especial al grup Al vent, format per Jesús Andrés, Ricard Menargues i Miguel Domingo. Un trio de corda i veu que ens va oferir El xiquet del Pireo, La rosa de paper i Marenyades.
El grup també és de Paiporta, com de Paiporta és Mercedes Llanos, que inaugurarà el 10 de febrer.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.