Exposicions

L’or dels valencians

Exposició pedagògica sobre l’economia que patim al País Valencià

Tarja dissenyada per Sonia Alamar
Tarja dissenyada per Sonia Alamar
16 / 01 / 2016 | Dolors Jimeno

Serà presentada per Àlfons Sánchez i Jaume Ortiz el dimecres 20 de gener a la nostra seu i es podrà visitar fns el 8 de febrer.

L’Or dels valencians és una exposició pedagògica que pretén donar a conéixer la pèrdua sistemàtica i injusta dels recursos econòmics als que tenim dret els valencians com a ciutadans espanyols. Un espoli que el govern central ens ha “aplicat” durant la democràcia i que els valencians hem de conèixer.

Àlfons Sánchez
,  regidor de l’Ajuntament d’Algemesí, és programador informàtic. Li interessen l’economia i les finances personals. Porta uns anys estudiant el sistema de finançament autonòmic per tal de denunciar el maltracte que patim els valencians des de fa dècades.

Jaume Ortiz
, és operari de la Ford i membre, com el seu company,  de l’associació Ullal Cultural d’Algemesí. Tots dos, com a valencians preocupats per la situació que patim i sabedors de la importància del finançament autonòmic, es decidiren a fer l’exposició per denunciar l’infrafinançament que pateix el País Valencià. Recolliren les dades de fonts oficials i comptaren amb la col·laboració d’economistes especialistes en el tema.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.