Exposicions
Presentacions de llibres

Maluy Benet i el seu web de literatura

 Maluy Benet Salinas
Maluy Benet Salinas
21 / 08 / 2014 | Dolors Jimeno

Les amistats d’Intersindical Cultura coneixeu molt bé Maluy Benet perquè ha exposat en dues ocasions amb nosaltres. La primera vegada en una exposició individual i posteriorment en Amb ulls de dona, la mostra col·lectiva amb què Intersindical Valenciana participà en el Festival mirades de dona.
Ara vull mostrar-vos el seu web on trobareu de tant en tant fragments d’obres literàries molt ben elegits per Maluy que t’obliguen a llegir l’obra sencera. És un web molt ben estructurat per on podeu navegar per a conéixer aquesta artista valenciana, principlament escriptora i fotògrafa. No deixeu de consultar la seua biografia: probablement algú descobrirà que ha sigut mestra dels seus fills.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.