Exposicions

Paisatges i flors

Pròxima inauguració en la Intersindical Valenciana

Tarja creada pel nostre servei de Publicacions
Tarja creada pel nostre servei de Publicacions
01 / 12 / 2017 | Dolors Jimeno

La docència i la pintura són els dos eixos que conformen, des de sempre, la vida de la nostra artista. La docència, pel bagatge cultural i humà que comporta. La pintura és l’expressió inherent a la seua manera de percebre el món.

Se la sol considerar en la línia de la figuració

Eixa és la tarja de presentació de Concha Daud. Tindrem la satisfacció de tancar l’any d’Intersindical Cultura amb l’exposició PAISATGES I FLORS amb aquesta excel·lent artista. Concha Daud pinta (cavallet i mur), dibuixa, esculp, dissenya, grava, fotografia… fins i tot la seua caligrafia és requerida com il·lustració en alguns textos.
En pintura, que és el que ens ocupa de tot el ventall expressiu gràfic, se la sol considerar en la línia de la figuració però també ha sigut adjectivida d’expressionista. Són apreciacions diferents degudes a la inquetud d’aquesta dona, nascuda a Pedralba i professora de la Universitat de València, que no deixa de crèixer artísticament.
Tindrem el plaer de conèixer pròximament a la nostra seu part de la seua obra. Fruïu!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.