Exposicions

PARATGES, de Felipe Medina

Va ser presentat per Ana Noguera, membre del Consell Valencià de Cultura.

Targetó de l'exposició de Felipe Medina.
Targetó de l'exposició de Felipe Medina.
21 / 08 / 2012 | Dolors Jimeno

Encara dins del programa Els dimARTS de la Intersindical,  Felipe Medina va exposar a la seu de València.

La casualitat va voler que sis anys i un dia després de la primera exposició, la mostra d’aquarel•les d’Antonio Medina DUES TERRES, DOS PAISATGES, aquest autor estava present. El mateix cognom i un nom de la mostra paregut. Són molts els amics i les amigues de la Intersindical que ens acompanyen habitualment, però, de vegades, alguna presència cobra significat especial. També, la inauguració de Felipe Medina tancava Els dimARTS. Des d’aleshores, el programa d’exposicions, presentacions de llibres, conferències, grup de lectura, etc. ha passat a denominar-se Intersindical Cultura.

.

La intervenció d’Ana Noguera va ser molt brillant com podia esperar-se d’una persona que ha dedicat gran part de la seua vida a la cultura. Va analitzar la mostra que Medina ens havia portat i la trajectòria de l’artista i va parlar del pintor també com a poeta ja que, tot i no creure Noguera, com ella mateixa va dir, en les casualitats, presentat i presentadora havien coincidit en un acte poètic uns dies abans de la inauguració del 25 de gener. Hi van assistir amigues i amics de la Intersindical, companyes i companys dels sindicats i també Emilio, de Sendeando, que vingué expressament a donar a conéixer el seu programa d’excursions.Tot plegat, un altre dia de goig i fruïció estètica en la seu de Juan de Mena, 18 de València. Les persones que hi ereu presents, recordareu que va ser la malastruga vesprada del veredicte del judici a Francisco Camps.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.