Ciència
Notícies

Pilar Bosch, premi Idea 2012

El lliurament dels guardons de la VIII edició dels Premis Idea 2012 va tenir lloc el dia 5 de juny al Museu de les Ciències Príncep Felip, de València

La doctora Pilar Bosch explicant la seua investigació durant l'acte de lliurament dels premis Idea.
La doctora Pilar Bosch explicant la seua investigació durant l'acte de lliurament dels premis Idea.
08 / 06 / 2012 | Dolors Jimeno

Aquests premis són convocats cada any per la Fundació de la Ciutat de les Arts i les Ciències a fi d’estimular la investigació científica i premiar als i les joves que destaquen especialment per la seua projecció i futur en una d’aquestes àrees: Ciències Físiques i Químiques; Ciències de la Vida; Ciències Socials, Comunicació, Art i Humanitats; i Tecnologies.

El gran prestigi del premi ve determinat en gran mesura pel Consell Assessor de la Fundació alguns dels membres del qual van estar presents en l’acte de lliurament, com ara Werner Arber, Premio Nobel en Fisiología y Medicina en 1978; Edmond H. Fischer, Premi Nobel en Fisiología y Medicina en 1992; Ferid Murad, Premi Nobel en Fisiología y Medicina en 1998; Jerome Friedman, Premi Nobel en Física en 1990; Mario Molina, Premi Nobel en Química en 1995 i Roger Kornberg, Premi Nobel en Química en 2006. També hi eren presents molts dels membres del jurat i del comité d’experts, entre els quals figuren Vicente Conejero, James Grisolia, Josep Maria Amigó, etc. Intersindical Cultura té la satisfacció de felicitar a la investigadora valenciana Pilar Bosch per aquest premi i també per un altre que rebrà pròximament: l’extraordinari a la tesi doctoral. Pilar Bosch va explicar les seues invstigacions a la nostra seu el mes de març. A continuació un resum de les notícies en la premsa escrita i un vídeo de la Universitat Politècnica de València que s’han fet ressò de l’esdeveniment.
http://www.agrodigital.com/PlArtStd.asp?CodArt=84416
http://www.elperiodic.com/noticias/178402_johnson-destaca-labor-premios-idea-para-fomentar-promover-conocimiento-ciencia-tecnologia-arte.html
http://www.lasprovincias.es/v/20120607/comunitat/investigadores-logran-premio-idea-20120607.html
http://youtu.be/KE9_0qCZXw4
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.