Notícies

Revista Saó

Targeta de l'acte
Targeta de l'acte
13 / 01 / 2015 | Dolors Jimeno

La revista Saó puiblica el número 400

Intersindical Cultura ha rebut aquesta invitació que traslladem a totes les nostres amistats.

Al País Valencià, malauradament, la vida dels mitjans de comunicació -i encara més si estan escrits en valencià- no sol ser massa larga. Nosaltres, amb la revista d’aquest mes, publiquem el número 400 de SAÓ, amb quasi 39 anys de vida.

És per això que volem celebrar-ho amb un Quadern especial i amb un acte que serà el 28 de gener a la Universitat de València, per al qual t’adjuntem la invitació.

Serà un plaer per a nosaltres poder compartir amb tu aquesta fita.

T’esperem, si pots.

#400fentSaó

L’acte començarà a les 19 h i comptarà amb una actuació musical de Pau Alabajos.

A l’acte es posarà sobre la taula la necessitat d’un periodisme en valencià i serà un punt de trobada de les persones que al llarg dels 400 números han contribuït a portar endavant la revista. També es projectarà un documental on persones rellevants del panorama cultural valencià parlen del paper que ha jugat la publicació.

A més, l’acte comptarà amb la intervenció del Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antoni Ariño; el professor de periodisme i investigador sobre Saó, Francesc Martínez Sanchis; el primer director de la publicació, Josep Antoni Comes; i l’actual director Vicent Boscà.

També al facebook:https://www.facebook.com/events/340321106154503/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.