Notícies

Seminari de lectura sobre Simone de Beauvoir

17 / 12 / 2018 | Dolors Jimeno

La nostra seu acull, des del proppassat dia 12, un seminari de lectura dedicat a Simone de Beauvoir a través de la lectura de la seua obra El segundo sexo. Les sessions tindran lloc cada dimecres de 19 a 21 h.

Ací vos copie el que ens diu el creador d’aquests seminaris:

Los Seminarios de Lectura son reuniones de lectura y discusión de textos fundamentales de la filosofía y el pensamiento político, guiadas y moderadas por Jorge Negro (Lic. Humanidades y Filosofía por la UV). Los textos se leen linea a linea y de cabo a rabo.

Se trata de una actividad modesta, divulgativa, sin afán erudito, sin deberes ni examenes, completamente alejada de los corsés y exigencias de la formación reglada.

No requiere más formación previa que una razonable comprensión lectora (de EGB), gusto por aprender, buen humor, educación y respeto por el grupo y la palabra ajena.

Se dirige a personas corrientes que deseen ampliar su horizonte como seres humanos y ciudadan@s, y que estén dispuestas a hacerlo colectivamente, aprendiendo y confrontando entre iguales, construyendo comunidad.

Jorge Negro també imparteix altres dos seminaris:

- EL CAPITAL, de Karl Marx. c/Jueves, de 19 a 21h en FEIS

- LA GRAN TRANSFORMACIÓN, de Karl Polanyi. c/Viernes, de 16:30 a 18:30h en FEIS.

Al febrer de 2019 està previst que comence:

- TRISTES TRÓPICOS, de Claude Levi-Strauss. c/Viernes de 16:30-18:30h, en lugar a confirmar.

La informació més detallada s’ha d’obtenir de Jorge Negro directament (.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) ) o a través d’aquest enllaç: http://jornea.blogs.uv.es/seminarios-de-lectura/
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.