Exposicions

Un homenatge als 100 anys de ferro a Sagunt

30 / 04 / 2022 | Intersindical

Les fotografíes realitzades per Pilar Sampedro representen un fil conductor que prenen com a referència Ojos Negros (Terol), el Port de Sagunt i el mineral (el ferro), que no solament va unir estes dos poblacions, sinó que va ser la gent d’antany la que, amb el seu esforç i suor, va fer possible la creació d’una gran empresa que va consolidar el progrés.

Esta exposició ret homenatge a este espai de temps que viu en la memòria dels nostres majors. La intenció de l’autora és que no passe a l’oblit. Pilar Sampedro, dotada d’una gran sensibilitat, ja està consagrada com una fotògrafa compromesa amb el temps, tal com lo avalen les seues exposicions nacionals i internacionals.

L’artista al costat dels participants va realitzar un recorregut guiat per les fotografies exposades. La fotògrafa realitza, amb les seues fotografies en blanc i negre.

L’exposició romandrà exposada fins al 13 de maig.

Intersindical Cultura continuarà apostant per les exposicions d’artistes que, gràcies a la seua consciència cívica, consideren que l’art és una forma de transformació social.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.