Notícies

Un nou espai per a la cultura

Intersindical Cultura també en el web: gràcies al canal de comunicació que ara encetem, podrem fer un poc d’història i informar detalladament del que ja hem fet i del que farem.

15 / 04 / 2012 | Dolors Jimeno

L’any 2006 va nàixer Els dimARTS de la Intersindical amb la intenció de ser un programa cultural lliure i autònom que, allotjat a la seu de la ciutat de València, s’obrira a totes les persones, afiliades o no, a les amigues i els amics, a la gent del barri i a tota la societat valenciana que des de fa més d’una dècada té escasses oportunitats de gaudir amb exposicions, activitats literàries i tota classe de propostes culturals i cíviques de qualitat. Al llarg de sis anys el grup d’artistes que hi han participat han exposat obres que, en molts casos, superen en qualitat les que pengen en alguns museus sostinguts amb fons públics.

Entre tots ens han portat aquarel·les, olis, fotografia, gravats, foto disseny...

La llista d’artistes que han exposat en la Intersindical des de 2006 és aquesta: Antonio Medina, Equipo Coca, Maluy Benet, Del Valle, Rafa Gómez, Ricard Huerta, Enric M. Català, Amparo Torres, Rafael Amorós, Conxa Ferrer, Maria Torres, Estela Vila, David Mascarell, Isaac Senchermés,  Eugènia Aloy i Xelo Martínez, Enric Segarra, Mercè Payà, Josep Andrés, Joana Tamarit, Amparo García, Carmina Martínez, Manuel Adlert, Cento Yuste, Freeclick, Felipe Medina i Pau Romeu. Tant Enric M. Català com l’Equipo Coca, han repetit.
Entre tots ens han portat aquarel·les, olis, fotografia, gravats, fotodisseny… A més, les persones que han col·laborat amb nosaltres fent-se càrrec de la presentació de les mostres han ajudat a elevar el llistó de l’excel·lència. Hem pogut sentir les explicacions de Belén García, Sergi Linares, Rian Lozano, Paco Caballero, Carme Vidal, Manuel Molins, el grup Xucurruc, Isabel Puig, Zequi Castellano, Josep Lluís Seguí, Carmen Senabre, Begonya Mezquita, Amparo Fosati, Pep Monter, Núria Cadenes, Llorenç Giménez, Juan José Tornero, Eduard Sanz, Ana Noguera, Concha Daud, José Manuel Ramos i David Mascarell.
Però en volem més. Així que el mes d’octubre de 2011 hem començat a preparar també altres tipus d’activitats. D’aleshores ençà hem presentat la revista infantil La Pelitrúmpeli, la proposta pedagògica Environment, el llibre d’Alfons Llorens El sant del dia, la novel·la Dido, reina de Cartago d’Isabel Barceló i una conferència sobre bioneteja. Aquests actes ens han permés compartir espai amb Mavi Oliver, Aitana Carrasco, Jesús Huguet, David Carboneras, Josep Torrent, Vicent Berenguer, Carmen Aranegui, Isabel Morant, Pilar Roig i Pilar Bosch. Tot un luxe.Anónima | 30 / 04 / 2012 - 13:19

Nos gusta!


Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.