Notícies

Una iniciativa cultural a Alcoi que cal secundar

14 / 12 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana, a través d’Intersindical Cultura, està conscienciada que la cultura no és només un luxe de les nostres societats postmodernes sinó un dret bàsic que és necessari salvaguardar. Ha estat, paradoxalment, aquest temps de pandèmia qui més ens ha recordat que sense cultura no és possible viure d’una manera plena. La cultura és, un servei públic molt important, la defensa del sector cultural implica la defensa de les persones treballadores de la cultura, en molts casos, en situacions lamentables de precarietat laboral.

Durant aquests mesos de pandèmia, la Intersindical Valenciana ha estat impulsant iniciatives de defensa de la cultura de proximitat i ara, donem la benvinguda i el suport a una nova campanya i a un manifest protagonitzat pels agents culturals de la ciutat d’Alcoi. Una campanya anomenada:

“ALCOI SERÀ CULTURAL O NO SERÀ”.

La campanya i el manifest es centren en dos grans objectius:

En primer lloc, una aposta decidida per la cultura com a element de cohesió social i esperit crític. En segon lloc, un compromís amb la cultura com a sector productiu i laboral.

Aquests dos grans eixos vertebradors, demanen una sèrie de mesures concretes com ara:

- Suport econòmic per als projectes locals que fomenten aquests valors.
- Major participació ciutadana i coordinació amb centres educatius.
- Programacions culturals diverses, participatives i integradores d’altres col·lectius que no tenen accés a la cultura.
- Establir convenis de col·laboració amb sectors productius locals.

Totes aquestes mesures i d’altres, podràs veure-les si entres en la següent web:

https://alcoicultural.wordpress.com/

ENTRA, SIGNA I DÓNA SUPORT A AQUESTA INICIATIVA CULTURAL.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.