Exposicions

Víctor Zabal ens ha portat la seua obra.

Dimecres 23 l’artista va presentar Naturalesa humana

Un moment de l'acte. Foto: Miquel Calatayud
Un moment de l'acte. Foto: Miquel Calatayud
25 / 09 / 2015 | Dolors Jimeno

Es tracta d’una mostra de dibuix, pintura i escultura.

És la primera vegada que s'ha dut escultura a la Intersindical

La responsable d’Organització de la nostra seu, Imma Coret, va obrir l’acte d’inauguració per a donar la benvinguda a totes les persones presents i explicar què és la Intersindical Valenciana. També informà dels pròxims esdeveniments sindicals i en matèria de moviments socials. Va remarcar, per la seua importància i actualitat, la marxa del 7 de novembre contra la violència masclista.

A continuació agafà la paraula Marcos Runo Amador, amic des de la infantessa de l’artista i gran coneixedor de la seua obra. Llicenciat en Belles Arts, va contar com Víctor està sempre dibuixant, com veu imatges allà on l’ull de les altres persones no entra. Va fer una xicoteta broma revelant que uns minuts abans de la inauguració, fent-se un cafè abans d’entrar a la seu, estava fent ratlles en un tovalló imaginant una pròxima creació.

És la primera vegada que s’ha dut escultura a la Intersindical. Es de destacar el conjunt de mans (com les de la imatge de la invitació que podeu veure en aquest mateix web) que ha situat damunt del vidre que protegeix el pou. També una reinterpretació de Medusa que ha ubicat a l’entrada.

La resta del que ha exposat són quadres. En totes les obres destaca l’excel·lència del dibuix.

Enhorabona a aquest jove artista que ha confiat en nosaltres per a la seua primera exposició i a qui destigem molts èxits. Gràcies a tota la gent que ens va acompanyar.

Podeu visitar l’exposició  fins al 26 de novembre.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.