Drets
Notícies

Maria José Carrascosa, en llibertat

28 / 04 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’alegra de la llibertat de María José Carrascosa, lliure després de nou anys empresonada a EUA.

La valenciana María José Carrascosa ha quedat aquest divendres en llibertat condicional després de passar nou anys empresonada a Estats Units per un conflicte que manté sobre la custòdia de la seua filla i pel qual va ser condemnada a 14 anys de presó. Aquest divendres, un tribunal de Nova Jersey ha acordat la posada en llibertat condicional de Carrascosa, detinguda en 2006 Estats Units i condemnada en 2009 per desacatament—per desobeir una ordre judicial perquè lliurara a la menor—i segrest.
9 anys empresonada injustament que li han negat a ella i a la seua filla una vida normal. Una violència masclista perpetuada i institucionalitzada pel govern americà.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.