Drets
Notícies
Salut

Reforma de la llei de l’avortament, 30 anys arrere!

foto: Mª Angeles Bustamante
foto: Mª Angeles Bustamante
21 / 12 / 2013 | Intersindical

Ahir el Consell de Ministres va aprovar l’esperat -i temut- projecte de llei de reforma de l’actual Llei d’Interrupció Voluntària de l’Embaràs, de la mà del ministre de Justícia.

#MiBomboEsMio

Tots els nostres temors s’han vist superats per la brutal regressió que suposa la nova llei de “Protección de la vida del concebido y de los derechos de la embarazada”, que limita els casos d’avortament als supòsits de violació i risc per a la salut. Deixa en l’aire el supòsit de malformació del fetus, confonent de forma vergonyosa aquest cas amb la discapacitat. 
Anul·la totalment la llibertat de decidir de les dones i les deixa sota la tutela dels homes: tutors, pares, metges… una brutal regressió que obeeix als dictats dels sectors més reaccionaris de l’Església Catòlica i que ens allunya d’Europa, col·locant-nos a la cua de les legislacions sobre aquest tema en els païssos que la conformen. 
Una reculada brutal en els drets sexuals i reproductius de les dones que marca una trista fita en la nostra història. Continuarem en la lluita, no podem consentir que aquesta barbaritat isca endavant!!
#AvortamentLliureiGratuït
#MiBomboEsMio
#DretaDecidir

PROJECTE DE LLEI:
http://es.scribd.com/doc/192753031/Aplo-Proteccion-de-La-Vida-Del-Concebido-y-de-Los-Derechos-de-La-Embarazada-Definitivo-18-12-Sin-Exposicion-Motivos-2




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.