Drets de les dones

Terrorisme masclista que no s’atura

23 / 11 / 2013 | Intersindical

Amb aquest últim feminicidi, són 70 les dones i xiquetes assassinades des de gener d’enguany.

Mentrestant, governs del PP continuen culpabilitzant les dones i ficant l’interés de la notícia en si havien o no denunciat,  la realitat és que no han parat de retallar en prevenció i sensibilització, en assistència, en ajuda directa.

És clar que el culpable és el delinqúent masclista que prefereix matar abans de deixar viure dignament i en llibertat la dona. Però el govern te una responsabilitat directa en aquests assassinats. Per deixar soles les dones, per no educar, ni sensibilitzar. Per deixar sense recursos, pel seu desinterès.

Mentres continuen havent assassinats de dones per ser-ho, aquest hauria de ser el primer i més important problema de la societat, hauríem d’eixir als carrers cridant la nostra indignació i exigint als governs que acaben d’una vegada per sempre amb aquesta barbàrie.

Quantes més fan falta per a reaccionar i aturar aquesta massacre?

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/11/23/madrid/1385193796_166177.html


LLISTAT FEMINICIDIS DES DE L’1 DE NOVEMBRE DE 2021 AL 23 NOVEMBRE DE 2013:

https://www.dropbox.com/s/xisrbny3t0qifim/LLISTATMACU.pdf


#MasclismeAssassina
#NiUnaMés
#TerrorismeMasclista
#25NTotl’Any




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.