Drets
Notícies

Volem a Emilia Caballero a la Sindicatura

28 / 03 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana, davant la notícia de la remoció d’Emília Caballero Álvarez com a Síndica Adjunta en la Sindicatura de Greuges, manifesta la seua solidaritat amb ella, una professional que ha demostrat en els seus anys en aquesta institució el seu compromís en la defensa dels drets de la ciutadania, estant sempre al costat dels col·lectius socials més desfavorits, com les persones en situació de dependència. 


Emília Caballero ha demostrat la seua solidaritat, el seu valor humà, la seua eficàcia en la tramitació d’assumptes, el seu esperit crític i la seua honestedat i imparcialitat, tan necessaris en una institució que ha d’exercir un control extern a l’actuació de l’Administració, vetlant perquè els poders públics complisquen la seua comesa i respecten els drets i llibertats de la ciutadania.
Referent en el feminisme, sempre ha deixat palès el seu compromís amb la igualtat de gènere. Denunciant els incompliments de la llei, lluitant per l’equitat entre dones i homes i manifestant el seu rebuig a la violència masclista en totes les seues formes, com el tràfic de dones per a l’explotació sexual. 

Si la presència de dones en les institucions és imprescindible, persones feministes aporten una visió més àmplia que parteix de la mateixa discriminació de les dones.
Per tot, Intersindical considera que Emília Caballero Álvarez ha de continuar exercint com a Síndica Adjunta al front de l’equip cohesionat que va formar i que desenvolupa el seu treball de forma totalment satisfactòria.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.