Intersindical Inclusiva

Jornada de Serveis Socials Inclusius a Castelló de la Plana

Intersindical Valenciana ha celebrat el dissabte 11 de maig la I Jornada de Serveis Socials Inclusius a la ciutat de Castelló de la Plana.

13 / 05 / 2024 | Intersindical

La jornada s’ha centrat en l’actualitat dels serveis socials i les diferents perspectives en l’atenció primària, l’atenció secundària, els recursos públics en qüestions com la dependència, la diversitat funcional, la salut mental, les residències, l’atenció a menors, i les noves normatives sobre tuteles i sobre tipologies professionals.

Aquestes temàtiques han sigut tractades tant per professionals dels serveis socials i dels col·legis professionals com les delegades i delegats sindicals.

Tots aquests temes afecten no sols a treballadores i treballadors sinó a gran part de la ciutadania que al llarg de la seua vida ha necessitat i necessitarà els serveis socials per a millorar la seua qualitat de vida.

Intersindical Valenciana advoca per uns serveis socials públics, de qualitat, universals, essencials i, com diu el títol de la jornada, inclusius i no dubtarà en exigir públicament al llarg dels pròxims anys, frenar retallades i els retrocessos que es puguen produir per una inadequada gestió política de l’actual administració que ens governa.
El sindicat entén i defensa que el benestar social i la justícia social no són una opció sinó un pilar bàsic de la nostra societat a més d’un dret humà fonamental.

https://www.youtube.com/watch?v=6Il9ihCattk
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.