Marxes 22-M

15N: Pa, Treball, Sostre, Dignitat, contra la Corrupció

16 / 11 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana és una de les entitats impusores de les Marxes de la Dignitat

Dissabte 15 de novembre van confluir a València les columnes de les Marxes de la Dignitat que han recorregut les carreteres valencianes per omplir-les de dignitat i per exigir: pa, treball, sostre, dignitat i dir no a la corrupció. Durant tot el dia la Plaça de Patraix va ser el punt de trobada de la gent que lluita per construir un present i un futur més just i igualitari. Per la vesprada més de 5000 persones es manifestaren pels carrers de València.

De nou, milers de valencianes i valencians s’han mobilitzat per exigir unes revindicacions que van portar a Madrid a més d’un milió de persones el passat 22 de març. Ara, com adés, es continua dient no: al pagament del deute, a les retallades, als governs de la troica; al TTIP, a la corrupció i a la repressió. També es diu no a la precarietat, la temporalitat o l’atur que caracteritza el mercat laboral per l’aplicació de les diverses reformes laborals i d’unes polítiques clarament antisocials. I també es reivindica una renda bàsica com una mesura per lluitar contra la marginació i l’exclusió social.

Totes aquestes reividicacions estan agrupant, des de la base, de manera horitzontal, sense protagonismes estèrils, a nombroses persones i organitzacions socials, polítiques o sindicals, com la Intersindical Valenciana, en una lluita que també preten un canvi de polítiques, d’actors polítics i de sistema per un altre que siga més just i igualitari i que estiga al servei de les treballadores i treballadors i de la majoria de la població. No com ara que els governs de Rajoy i de Fabra, al dictat dels mercats i de les institucions internacionals, apliquen unes politiques que només beneficien a una minoria de la població.

Ací, al nostre país, tenim un govern, que és capdavanter en l’aplicació d’aquestes politiques antisocials i antivalencianes, i que està somentent a la seua població a una situació molt greu, d’emergència social, que no pot continuar ni un dia més. El País Valencià és líder en tots els indicadors negatius: atur, precarietat, inversions…i la seua població s’empobreix cada dia més. Per lluitar contra aquestes mesures i per acabar amb aquesta situació s’han omplert de dignitat les carreteres valencianes des d’Elx i Alacant i des de Castelló i Bunyol cap a València i els carrers de la ciutat de València. La dignitat de la gent que lluita cada dia per acabar amb aquesta situació tan injusta que travessem i per aconseguir un futur millor per totes les persones.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.