Intersindical Valenciana participa en el IV Congrés de la Unió Internacional Sindical de Metalúrgia i Mineria (UISMM)

El Congrés, celebrat a Buenos Aires entre el 28 i el 30 de maig, ha aprovat les línies d’actuació de l’organització i ha triat la nova executiva

31 / 05 / 2024 | Intersindical

“Drets humans i treball digne. Per la sobirania dels pobles i la pau. Contra l’Imperialisme”. Aquest ha sigut el lema que ha guiat el IV Congrés de la UISMM, que s’ha celebrat aquesta setmana a Buenos Aires (l’Argentina).

Han sigut tres dies de debats que han conclòs amb l’aprovació per unanimitat, d’un
document en què es marquem uns compromisos de treball per a enfortir està UISMM, i lògicament les línies comunes d’acció sindical per millorar la defensa dels interessos de la classe obrera minera i metal·lúrgica.

El nou Consell (Executiva) de la UISMM, que també va ser recolzat de manera unànime per les organitzacions presents, comptarà amb una persona responsable per a cada sector (miner i metal·lúrgic) i una persona responsable per a cada continent. La responsabilitat per a Europa recau sobre Asier Calderón del sindicat LAB (Euskalherria). Paco González, de la Intersindical Valenciana, també formarà part del Consell.

La Secretaria General recau per primera vegada en una dona. Serà la nostra companya brasilera Eremir Melo de la FITMETAL (CTB) i la Presidència recaurà en Germán Choves del sindicat argentí ASIJEMIN.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.