Marxes 22-M

#AlCarrer28M Ens sobren raons per seguir lluitant

Les Marxes de la Dignitat tornem als carrers amb mobilitzacions a tot l’Estat

24 / 05 / 2016 | Intersindical

Pa, treball, sostre, dignitat. Per una rebel·lió democràtica a Europa

De nou, el proper 28 de maig les Marxes de la Dignitat tornem als carrers amb mobilitzacions arreu de l’Estat. Mobilitzacions a les quals convoquem tots els col·lectius i persones que desitgen un vida digna, perquè seguim tenint molts motius per continuar lluitant ja que poc o res ha canviat en la situació social en els últims temps.

Els drets i llibertats fonamentals es vulneren contínuament per les autoritats, donant contingut a l’anomenada “Llei Mordassa” i adoptant mesures exemplaritzants que duen a penes de privació de llibertat en una escalada repressiva desproporcionada que cerca convéncer-nos, mitjançant la por, per quedar-nos a casa.

La precarietat laboral continua, les ETTs es multipliquen i els acomiadaments capritxosos i disciplinaris campen al seu aire emparats per una legislació desfavorable per als treballadors i treballadores fruit de les reformes laborals del PSOE i del PP, així mateix denunciem l’ampliació de l’edat de jubilació als 67 anys, la no revisió segons l’IPC i el buidament del Fons de Reserva. Vivim amb uns nivells d’atur superiors al 20% i una ocupació inestable, precari i en condicions indignes. Incrementant-se la figura de les treballadores i treballadors pobres, creixent les famílies que tenen tots els seus membres sense cap tipus d’ingrés.

L’educació torna al carrer amb l’entrada en vigor de la LOMQE i l’el·litització de la Universitat. La sanitat segueix lluitant per una veritable universalitat que cada vegada sembla més dubtosa. El sistema de seguretat social trontolla i amenaça el futur de les prestacions i les pensions. I la violència masclista continua deixant-nos xifres esgarrifoses d’un feminicidi sostingut.

Els polítics de la dreta més rància i el poder econòmic queden de nou retratats amb les notícies sobre paradisos fiscals com el cas dels “papers de Panamà” o amb trames de corrupció com la valenciana que no fa més que créixer.

I mentrestrant, tots els dies veiem com milers de refugiats busquen desesperadament sobreviure en presons a l’aire lliure a les portes d’Europa, una Europa insolidària que trafica amb mercaderia humana amb Turquia. Milers de persones que fugen de les guerres provocades sota l’empara de l’OTAN davant la vergonyosa complicitat i inacció de diversos països europeus, fent saltar pels aires qualsevol dret internacional i sense respectar els més elementals Drets Humans. No hi ha dret a tanta vergonya! Davant d’això no podem romandre callades.

Però res ens podem esperar d’una UE que prepara el TTIP i els seus tractats germans que només busquen posar als pobles al servei de les grans multinacionals, com coneixem gràcies a les poques filtracions que aconsegueixen passar el cèrcol que els manté en el més estricte secret.

Denunciem la reforma de l’article 135 de la CE per donar prioritat al pagament del deute, un deute il·legal i il·legítima i que no hem de pagar, davant cobrir les necessitats de la majoria social, denunciem la pèrdua de sobirania enfront dels dictats de les institucions internacionals UE, BCE i troica, així com el Pacte d’Estabilitat Pressupostària que ens obligarà més retallades els propers anys per beneficiar la banca multinacionals.

Ens volen callats i callades, però ens van a trobar als carrers de nou. Només la participació massiva, unitària i organitzada de milions de treballadors, com impulsem des de les Marxes, permetrà la revolució democràtica per poder decidir tot el que ens afecta en la nostra vida quotidiana.

Ens sobren raons per seguir lluitant

Per la confluència de totes les persones, totes les lluites, totes les organitzacions.

Pa, treball, sostre, dignitat. Per una rebel·lió democràtica a Europa

Manifestacions
Alacant. 19 hores. Renfe.
Castelló. 10:30 hores. Plaça de la Panderola. 12 hores. Plaça Major.
València, 18 hores. Plaça de Sant Agustí.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.