Mobilitzacions estudiantils

Comunicat de suport als estudiants acampats a les universitats de València i Alacant

Des de Intersindical Valenciana donem tot el nostre suport als estudiants acampats a les univarsitats de València i Alacant, aixÍ com els d’altres territoris de l’Estat com ara Euskadi, Navarra, Aragó, Andalusia, Catalunya i Madrid, sumant-se a les mobilitzacions internacionals.

10 / 05 / 2024 | Intersindical

Suscrivim les seues reivindicacions de ruptura de les col·laboracions, acords o convenis amb empreses i universitats israelianes, així com el cessament de la venda d’armes a Israel i les relacions entre l’Estat Espanyol i Israel. També suscrivim la reivindicació que l’Estat Espanyol es sume a la denúncia de Sud-àfrica contra Israel davant la Cort Penal Internacional.

Des d’Intersindical Valenciana mostrem el nostre rebuig a l’acció genocida d’Israel contra Palestina, que cada dia empitjora, més encara des que Israel prenguera el control de l’encreuament de Rafah, i les conseqüències per a la població que no tindrà accés a l’ajuda humanitària, sumat a les precàries condicions en que es troba el poble palestí.

Intersindical Valenciana declara intolerables tant els atacs genocides d’Israel, com la passivitat i suport internacional a aquesta barbàrie, i no cessarem en la reivindicació del fí d’aquesta guerra desigual e imperialista i el reconeixement de l’Estat Palestí independent i lliure, i la restitució del seu territori.


Visca Palestina lliure.

Força als estudiants acampats.

País Valencià, a 9 de maig de 2024.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.