Concentració per la readmissió de Carlos Naranjo

21 / 11 / 2019 | Intersindical

El pròxim 25 de novembre, a les 11 hores, a la Ciutat de la Justícia de València, tindrà lloc el judici contra FORD per a lluitar per l’acomiadament nul i la readmissió de Carlos Naranjo.

Aquest company va ser acomiadat amb un expedient disciplinari fraudulent ara fa més d’un any. La empresa li acusava d’una “disminució de rendiment” però açò és completament fals.

La vertadera raó és que va ser acomiadat perque l’empresa el va detectar com a militant i futur delegat del Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall – Intersindical Valenciana, donat que va participar activament a l’últim congres del sindicat i estava organitzant als seus companys para a reclamar davant la comissió de mètodes i temps per la extenuant sobre carga als llocs de treball.

Davant de tot això la empresa va actuar contundentment per atemorir i que els seus companys no seguiren els seus passos. Es tracta de persecució sindical, una vulneració fonamental dels drets dels treballadors, per això des de l’STM lluitem per la seua readmissió.

És per això que fem una crida a la participació en la concentració per donar suport a Carlos Naranjo davant del seu acomiadament i per exigir la seua readmissió.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.