El Fòrum Sobiranista celebra el seu primer seminari internacional

Intersindical Valenciana, membre del Fòrum, hi estarà present a la cita a Gandia els dies 10, 11 i 12 de desembre

09 / 12 / 2021 | Intersindical

Coppieters Foundation i el Fòrum Sobiranista organitzen unes jornades formatives a Gandia on reuniran a persones de tot l’Estat espanyol per tal de debatre i articular noves aliances entorn a diferents temàtiques emmarcades en l’àmbit europeu, tal com el feminisme des de la perspectiva interseccional, la gestió de la diversitat lingüística, l’auge de l’extrema dreta, el sindicalisme o la gestió dels conflictes territorials en un marc europeu global.

L’espai formatiu tindrà lloc en l’Hotel Borgia de Gandia (la Safor, País Valencià) els dies 10 i 11 de desembre. S’iniciarà a les 16h del dia 10 de desembre amb les intervencions de Miquel Rosselló, president del Fòrum Sobiranista, i de Lorena López, presidenta de l’ALE. Amb l’objectiu d’intercanviar dades i reflexions sobre el present i futur de la governança multinivell, durant el cap de setmana es succeiran quatre taules de debat, una taula rodona i la presentació de l’última publicació sobre extrema dreta realitzada entre la Fundació Nexe i la Coppieters Foundation.

Els espais de reflexió són els següents:
-sobre el feminisme i la seua aplicació interseccional
-sobre sindicalisme i i els reptes pendents en l’articulació europea, on estaran presents els sindicats membres del Fòrum Sobiranista: Intersindical Valenciana, LAB, Intersindical CSC, CIG i Fundación Manu-Robles Ajangiz
-sobre el paper d’Europa com a facilitador en la resolució de conflictes
-sobre els reptes en la protecció de la diversitat lingüística

Finalment, abans de la cloenda, es generarà una taula rodona amb intervencions de diferents representants de Més-Compromís, EH-Bildu, ERC, BNG, Més per Mallorca, CUP i Adelante Andalucía.

El dissabte a les 18.30h tindrà lloc la cloenda del seminari i la presentació de l’informe sobre l’extrema dreta al sud d’Europa, elaborat en conjunt entre Coppieters Foundation i la Fundació Nexe.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.