Drets laborals

El judici a Carlos Naranjo s’ha ajornat

El judici a Carlos Naranjo, treballador de Ford acomiadat, s’ha ajornat per la no-compareixença d’un testimoni important per a la seua defensa. Intersindical Valenciana considera que el veritable motiu de l’acomiadament ha estat la seua militància sindical i la seua denúncia de la situació laboral en l’empresa.

18 / 07 / 2019 | Intersindical

En la concentració que ha tingut lloc a la Ciutat de la Justícia de València han assistit unes 130 persones per donar suport al company Carlos Naranjo. Hi ha hagut una ampla representació de partits polítics, sindicats i organitzacions socials. A més,  cal sumar les mostres de suport que han arribat d’arreu del País Valencià i de l’estat espanyol, així com de molts estats com ara Xile,  l’Argentina, Brasil, Panamà, Mèxic, Colòmbia, Veneçuela, Cuba, Alemanya, Bèlgica, Sèrbia, Rússia, Àustria, Txèquia, Grècia, Itàlia, Xipre o el Marroc.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.