Drets laborals

El judici dels riders de Deliveroo, el 25 de febrer

El passat 19 de desembre de 2017 la Inspecció de Treball de València va alçar acta de liquidació a la Tresoreria de la Seguretat Social per un import de 169.814,90 euros, per impagament de quota patronal, a Deliveroo a València, remarcant que els repartidors eren falsos autònoms.

22 / 02 / 2019 | Intersindical

Aquesta va ser la primera acta de liquidació que la Inspecció de Treball va obrir a l’estat espanyol contra aquest tipus d’empresa, afectant a la totalitat de la seua plantilla que en 2017 eren de 95 persones. Deliveroo va recorrer la resolució. Ara, el proper dilluns 25 de febrer, a les 10:15 tindrà lloc el judici, en el qual la Intersindical Valenciana representarà a més de 30 treballadores i treballadors de Deliveroo.

Riders x Drets de València i Intersindical Valenciana han convocat una concentració i una roda de prensa el proper dilluns 25 de febrer, a les 9:30 hores, a la Ciutat de la Justícia de València.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.