Eleccions sindicals

Eleccions sindicals en l’Administració de Justícia

14 / 03 / 2019 | Intersindical

Les eleccions sindicals celebrades ahir en Alacant i Castelló conformaran les noves Juntes de Personal i la representació en la Mesa Sectorial de Justícia en la etapa que ara s’enceta. Una nova etapa que en no res també vindrà marcada per les eleccions autonòmiques que determinaran el nou govern valencià i l’equip que es faça càrrec de la Conselleria de Justícia.


Resultats i composició de la Mesa Sectorial:

INTERSINDICAL     9 delegades 13,85%
CCOO   10 delegades 15,38%
CSIF   23 delegades 35,38%
UGT   6 delegades 9,23%
STAJ   17 delegades 26,15%


Des de la Intersindical Justícia volem donar-vos les gràcies a tots i a totes les persones que d’una manera o d’altra ens haveu ajudat, recolzat i animat fins al final. Gràcies a això Intersindical continuarà treballant per tot el col·lectiu amb la força i la il·lusió que ens caracteritza.

Queda molta feina per fer i molt de camí per recórrer. Com sempre, amb vosaltres.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.