Amics

Ha faltat el nostre amic i company Joanjo Masó

Ha estat un referent del sindicat en la comarca de la Costera i en la Intercomarcal de València.

Joanjo Masó
Joanjo Masó
25 / 07 / 2012 | STEPV

Joanjo Masó, militant de l’STEPV - Intersindical Valenciana des dels anys vuitanta, ha faltat. Ha estat un referent del sindicat en la comarca de la Costera i en la Intercomarcal de València; membre de la Junta de Personal Docent; lluitador incansable per la defensa dels drets de les treballadores i treballadors, de l’escola pública, de la recuperació de la nostra llengua i de l’alliberament nacional del nostre poble. En els darrers anys va ocupar diverses responsabilitats polítiques com l’alcaldia de l’Alcúdia de Crespins en representació del Bloc Nacionalista Valencià.Comentaris
Ramón Ibàñez Aparicio
25 / 07 / 2012 - 11:23

Era un amic i company. Sobre tot amic, junts amb altra gent van engegar el projecte de La Garrofera a L’Alcudia de Crespins. No volia mèrits, només treball, treball i treball. Des de el més dintre del meu cor, Joanjo, on vages, estigues on estigues, la meva familia i jo el tindrem sempre en el record. Adeu amic, adeu.


Vicent Esteve
25 / 07 / 2012 - 17:42

Ho sent de debò, em quede corprès i dolgut, Joanjo Massó era un tipus
d’una peça, me l’estimava. Espere que li fem un bon record, principalment amb les nostres accions.Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.