Amics

Ha faltat el nostre amic i company Joanjo Masó

Ha estat un referent del sindicat en la comarca de la Costera i en la Intercomarcal de València.

Joanjo Masó
Joanjo Masó
25 / 07 / 2012 | STEPV

Joanjo Masó, militant de l’STEPV - Intersindical Valenciana des dels anys vuitanta, ha faltat. Ha estat un referent del sindicat en la comarca de la Costera i en la Intercomarcal de València; membre de la Junta de Personal Docent; lluitador incansable per la defensa dels drets de les treballadores i treballadors, de l’escola pública, de la recuperació de la nostra llengua i de l’alliberament nacional del nostre poble. En els darrers anys va ocupar diverses responsabilitats polítiques com l’alcaldia de l’Alcúdia de Crespins en representació del Bloc Nacionalista Valencià.



Comentaris
Ramón Ibàñez Aparicio
25 / 07 / 2012 - 11:23

Era un amic i company. Sobre tot amic, junts amb altra gent van engegar el projecte de La Garrofera a L’Alcudia de Crespins. No volia mèrits, només treball, treball i treball. Des de el més dintre del meu cor, Joanjo, on vages, estigues on estigues, la meva familia i jo el tindrem sempre en el record. Adeu amic, adeu.


Vicent Esteve
25 / 07 / 2012 - 17:42

Ho sent de debò, em quede corprès i dolgut, Joanjo Massó era un tipus
d’una peça, me l’estimava. Espere que li fem un bon record, principalment amb les nostres accions.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.