Amics

Ha faltat Sebastià Serra, amic i company de STEI-Intersindical Illes Balears

L’acte de comiat serà dimecres 21. Intersindical Valenciana enviarà una representació

Sebastià Serra, company de STEI
Sebastià Serra, company de STEI
19 / 05 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha enviat una nota de condol als companys i companyes del sindicat germà STEI, que reproduïm a continuació:

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

En nom de les dones i homes, dels sindicats que hi formen part, i del seu Secretariat, volem transmetre a la seua família i a l’STEI – Intersindical el nostre condol per la pèrdua irreparable de l’amic i company Sebastià Serra.

Sebastià ha estat una persona compromesa, una persona bona, i un referent per totes i tots nosaltres. Moltes companyes i companys del nostre sindicat hem treballat, durant molts anys, amb Sebastià per la defensa dels drets de les treballadores i treballadors, la transformació social, la nostra llengua i el dret a decidir dels pobles.

Companyes, companys, el seu treball, la seua memòria, perduraran en casdacú i cadascuna de nosaltres.

Rebeu una salutació de totes i tots nosaltres en aquest moment que esteu travessant pel traspàs de Sebastià.

València, 19 de maig de 2014

Dimecres 21 estarà al tanatori Bon Sosec, en la Carretera Palma-Inca, km. 7,5 - Marratxí (Illes Balears), entre les 16 i 20 hores. A les 19 hores es farà un acte d’homenatge.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.