Eleccions sindicals

Intersindical aconsegueix majoria absoluta en EC Medina de Bunyol

15 / 12 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha guanyat les eleccions sindicals de l’empresa ELABORADOS CÁRNICOS MEDINA de Bunyol.

Els resultats de les eleccions han estat:

STICS – Intersindical Valenciana: 13 delegades/delegats
UGT: 6 delegades/delegats
FETICO:4 delegades/delegats

El Sindicat valora molt positivament els resultats electorals que han estat el fruit del treball d’un equip cohesionat, on el contacte directe, el treball des de la base, i la informació contínua al conjunt de la plantilla ho ha fet possible. Aquest resultat ens anima i obliga a seguir treballant per millorar les condicions laborals de la plantilla.

Per altra part, Intersindical Valenciana recorda que un nombrós grup, més de 500 persones, provenent de CCOO de les comarques de la Foia de Bunyol, Plana de Requena-Utiel i Vall d’Aiora es van afiliar a Intersindical Valenciana. En aquest temps s’ha obert una seu a Bunyol i està havent una constant afiliació de persones de les empreses de les comarques.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.