Drets laborals

Intersindical, amb el sector del taxi

29 / 07 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana expressa el seu suport i solidaritat amb la lluita de les persones taxistes al País Valencià i a altres territoris de l’estat. Aquesta lluita, en defensa dels llocs de treball amenaçats per la intromissió de les grans corporacions del sector que posen en risc l’estabilitat laboral, ens afecta a totes i tots per les seues conseqüències contràries als interessos de les treballadores i treballadors del sector del taxi però també pel model neoliberal que volen aplicar a tota la nostra economia.

Intersindical Valenciana considera justa la mobilització i està en contra que siguen les multinacionals les que controlen el diferents sectors de l’economia en detriment de les treballadores i treballadors, les persones autònomes i les xicotetes empreses, fet que, sense dubte, augmentarà la precarietat i empitjorarà les condicions laborals de milers de persones del sector.

Uber i Cabify no paguen impostos en el nostre estat, i el Govern no fa lleis que els hi obliguen i el compromís d’una VTC per cada 30 taxis tampoc no es respecta.

Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions i la vaga convocada, una vaga que no està al marge d’altres mobilitzacions - riders, amazon, estiba, serveis públics, kellys… - sinó que és la resposta a la desregulació dels mercats per afavorir els interessos del neoliberalisme més salvatge per acabar amb els nostres drets laborals.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.