Intersindical dóna suport a la convocatòria mundial del 15-O

El 15 d’octubre proper, sota el lema “Units per un canvi global”, persones de tot el món eixiran al carrer per a deixar ben clar- tal com diu el Manifest de convocatòria -que “No són mercaderia en mans de polítics ni de banquers”.

06 / 10 / 2011 | Intersindical

manifestació 15-O ValènciaAquesta jornada de lluita mundial, fundada en bona mesura en la potència del Moviment del 15-M, té a l’estat espanyol una de les seues principals arrels, però s’estén també per la major part d’Europa, arribant fins a Moscou; per Amèrica, a Estats Units, Mèxic, Brasil o Xile; i per altres parts del planeta, projectant-se fins i tot a ciutats de la Índia, del sud-est asiàtic i d’Austràlia.
El Moviment de la gent indignada va irrompre amb força el passat 15 de maig a l’estat espanyol, davant una situació de crisi global, a la qual ni el govern espanyol, ni el govern valencià, poden donar solució, ja que actuen com a titelles en mans dels grans poders financers i empresarials. El moviment del 15-M ha fet recuperar l’esperança a la gent treballadora i a la ciutadania, unint en la lluita a les noves i velles generacions, i assenyalant de manera molt clara quin ha de ser el camí per a eixir d’aquesta crisi i promoure una transformació profunda d’un sistema social malalt i corrupte: la mobilització i autoorganització de la classe treballadora i de la ciutadania, colpejades per una crisi que no han provocat.
Ara, aquesta convocatòria mundial del 15 d’octubre, representa una bona oportunitat per a que el moviment del 15-M torne a eixir amb força al carrer i continue el seu camí. Això resulta del tot necessari, tant per la situació general de la crisi, com pel fet de trobar-nos davant una nova i brutal ofensiva de retallades als serveis públics, estesa per tot l’estat.
Una convocatòria mundial apunta també al fet incontestable que les vertaderes solucions a la crisi global no podem imposar-les combatent només de manera aïllada, sinó que necessitem sumar forces, buscar eixides comunes i actuar tota la gent treballadora i colpejada per la crisi del món al mateix temps, com ja ho fan- i molt bé per cert -els poders econòmics i financers que ens la volen descarregar sobre les nostres esquenes.
Per totes aquestes raons la Intersindical Valenciana dona el seu suport a la convocatòria mundial del 15 d’octubre i crida a les treballadores i treballadors i al conjunt de la ciutadania valenciana a participar en les diverses convocatòries previstes per eixa data.
Manifestacions: Alacant. Avinguda Maisonnave. 18 hores. Castelló. Plaça Maria Cristina. 18 hores. València. Plaça Sant Agustí. 18 hores.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.