A casa nostra

Intersindical, en l’Escola sindical de la Confederació Intersindical

Una delegació de la Intersindical Valenciana hem assistit a Xixón aquest cap de setmana a l’Escola sindical organitzada per la Confederació Intersindical, de la qual en formem part, i dels companys i companyes de SUATEA (Astúries).

Un moment de l'Escola sindical de Xixón
Un moment de l'Escola sindical de Xixón
31 / 10 / 2017 | Intersindical

El divendres per la vesprada es varen dur a terme dos tallers: un de ciberactivisme i xarxes socials a l’àmbit sindical, i d’altre de llenguatge inclusiu.

S'hi van debatre temes com l'euro o la Renda bàsica universal

La jornada matinal del dissabte es va dedicar a debatre sobre l’euro com un aspecte fonamental del panorama europeu actual i amb fortes repercussions en la vida de la gent. Dos ponents ens varen exposar els pros i contres de la moneda única europea.

A la vesprada, el debat es va centrar en la Renda Bàsica Universal, també amb arguments a favor i en contra sobre un tema que afecta milers de persones en risc d’exclusió, i a les alternatives que, des del sindicalisme i des d’una òptica feminista, es poden donar.

Uns quants membres de la delegació de la Intersidical Valenciana, juntament amb altres companys i companyes sindicalistes d’altres territoris de l’Estat, d’altres sindicats amics com la Corriente Sindical d’Izquierda d’Astúries o de la Intersindical Alternativa de Catalunya o de les Marxes de la Dignitat, ens desplaçàrem, el divendres a la vesprada, a Uviéu per a participar a la manifestació i concentració de protesta contra els Premis Princesa de Asturias, especialment enguany que s’ha atorgat el premi de la concòrdia a la Unió Europea, que està duent una política nefasta amb els refugiats.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.