Eleccions sindicals

Intersindical guanya les eleccions a RTVV

La Intersindical es converteix en el gran guanyador de les eleccions en duplicar el nombre de vots i delegats i empatar amb CCOO amb 6 representants en el Comité d’Empresa.Els sindicats potenciats per l’empresa, USO i CSIF, es queden amb 3 delegatscadascú. Els 358 vots aconseguits per la Intersindical equivalen aun 27 per cent de tots els vots emesos.

28 / 10 / 2011 | Intersindical

Membres d'Intersindical al comité
El pròxim Comité d’Empresa, amb vint-i-tres membres, quedarà constituit de la següent manera: Intersindical 6 delegats, CCOO 6 delegats, CSIF 3 delegats, USO 3 delegats, UGT 3 delegats, CGT 2 delegats.
Amb esta composició, les opcions d’esquerra amplien la seua representativitat al Comité d’Empresa, mentre que les dos seccions sindicals promogudes per la direcció, USO i CSIF, retrocedeixen clarament i a penes sumen 6 delegats. Recordem que USO fins ara tenia 9 delegats.
La participació electoral ha sigut altíssima en tots els centres de treball i queda de la següent manera: Alacant: 91 %, Burjassot: 87 %, RAV: 82 %, Castelló: 74 % i Madrid: 95 %
Amb esta resposta en les urnes, el nou Comité d’Empresa queda més legitimimat per afrontar els nous reptes que haurem de viure en el futur. També significa una aposta dels treballadors per una RTVV pública, en valencià i de qualitat. 
Els nous membres del Comité d’Empresa per la Intersindical són: Salut Alcover, Jaume Muñoz, Albert Vicent, Maria Josep Poquet, Rafa Alborch i Manel Castañeda. 
La Intersindical agraeix a tots els treballadors la seua participació i la confiança que ens ha donat i es reafirma en el seu compromís d’escriure el futur entre tots i totes.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.