Salut Laboral

Intersindical participa en les Jornades de Salut Laboral de la Confederació Intersindical

Membres d’Intersindical Valenciana assistiran i participaran en les Jornades de Salut Laboral que se celebraran a Sevilla el 19 i 20 de maig de 2017.

17 / 05 / 2017 | Intersindical

En aquestes Jornades es presentaran cinc ponències: La Formació en la prevenció de riscos laborals: aspectes acadèmics i sindicals; Papers, informació i funcions dels treballadors/as i delegats/as en la Salut Laboral segons les lleis; Els riscos psicosocials en el treball en el segle XXI; Seguretat Laboral professional i del pacient en la manipulació de medicaments perillosos; i La situació en Salut Laboral en la dona avui dia. Es donarà a conéixer el Pla de Prevenció d’Assetjament Laboral docent en la Junta d’Andalusia. I es comptarà amb la participació de tots els sindicats de la Confederació d’Intersindical per a intentar visualitzar les Línies d’Acció Sindical i els problemes en els diferents sindicats.

La nostra companya d’Intersindical Salut, María Amparo Ortuño, presentarà la ponència titulada “Seguretat Laboral professional i del pacient en la manipulació de medicaments perillosos”.

Intersindical Valenciana aposta per la formació contínua i l’intercanvi de realitats i experiències en Salut Laboral entre els diferents territoris i sindicats integrats en la Confederació Intersindical, considera molt important seguir promovent aquestes trobades i reivindicant les millores en salut laboral, perquè “la salut laboral, és la nostra salut”.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.