Intersindical Salut denuncia la falta de contractació en període estival

El Sindicat considera que la Conselleria aposta per un model sanitari “low cost”

29 / 05 / 2024 | Intersindical

Intersindical Salut-Iv manifesta el seu desacord amb relació al Pla de Vacances d’alguns departaments de salut, com el de Sagunt, on la manca de personal és evident.

Al servei de radiodiagnòstic de l’Hospital de Sagunt, de 8 Tècnics superiors només se substituiran 5, per això es procedeix al tancament del Servei de TAC a les vesprades i Densitometria; augmentant així les llistes d’espera en aquestes proves diagnòstiques.

De la mateixa manera es procedeix en Anatomia Patològica on es redueix la presència de 6 Tècnics a 4 per donar solució a tota la demanda que hi ha. A més, es redueix el nombre de llits als serveis de Medicina Interna i Quirúrgiques per a realitzar el manteniment de les instal·lacions.
A hospitals com els de Gandia i La Fe, la conselleria posa traves a la concessió de les reduccions de jornada per cura de menors, al·legant la manca de personal i perjudicant greument la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals.

A l’Hospital Dr. Peset el deute horari cap al personal sobrepassa els límits i la resposta de direcció és que no sap com solucionaran el problema.

Amb tota aquesta manca de contractació de personal apuntem a un interrogant bàsic: Aquesta Conselleria apunta cap a una Sanitat Low cost? Des d’Intersindical Salut, exigim una contractació d’acord amb les necessitats de la població i no amb les necessitats econòmiques basades en clares retallades dirigides a la Sanitat Pública Valenciana. Amb la salut no s’hi juga.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.