Eleccions sindicals

Intersindical-STAS creix en les eleccions sindicals en la funció pública

El Sindicat passa de 21 a 32 persones delegades, dobla la representativitat a Castelló i guanya en la Junta de Personal d’Alacant

26 / 05 / 2023 | Intersindical

Els resultats electorals en aquestes eleccions sindicals, celebrades el 23 i 25 de maig, ha suposat un increment en la representació d’Intersindical-STAS en el conjunt de la funció pública, especialment en els serveis territorials. Aquest fet ha estat gràcies a la confiança del funcionariat en el treball que hem realitzat durant els darrers quatre anys.

Per circumscripcions electorals, STAS-Intersindical ha passat de ser el tercer sindicat a ser el primer a les territorials d’Alacant. A les territorials de Castelló ha passat de 3 a 6 persones delegades, és a dir, hem doblat resultats. A les territorials de València s’ha obtingut un delegat més. En serveis centrals el Sindicat manté la seua representació.


En organismes autònoms, el Sindicat ha guanyat 5 persones delegades.

En total, Intersindical STAS ha obtingut 32 persones delegades, 11 més que en les passades eleccions de 2019. El Sindicat agraeix, per tant, a totes les treballadores i treballadors de la funció pública que hagen tornat a confiar en Intersindical-STAS perquè el represente els pròxims quatre anys per a continuar treballant en la defensa de les seues condicions laborals i millorar la funció pública valenciana. També agraïm a totes les persones candidates, interventores i apoderades la seua implicació en aquest procés electoral i el seu treball que ha donat uns fruits excel·lents.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.