Drets socials

Intersindical Valenciana, amb el Pla de Xoc Social

07 / 11 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat en les concentracions convocades pel Pla de Xoc Social a les ciutats d’Elx i València per exigir una eixida social a la pandèmia. Aquestes concentracions s’emmarquen en la mobilització estatal descentralitzada que està tenint lloc aquest 7 de novembre a una vintena de ciutats de l’estat.

El Pla de Xoc Social agrupa a organitzacions socials i sindicals, com ara la Intersindical Valenciana, que treballen per impedir que aquesta crisi la tornen a pagar les treballadores i treballadors i els sectors socials més vulnerables. En les concentracions han participat desenes de persones i s’ha llegit el manifest unitari.


Pla_de_Xoc_Social_7N.pdf
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.