Drets socials

Intersindical Valenciana amb Pablo Costas Villar

El Sindicat manifesta la seua solidaritat amb el mariner gallec i la resta de la tripulació del Cobija i exigeix la seua immediata repatriació

27 / 08 / 2021 | Intersindical

Fa ja onze llargs mesos que Pablo Costas Villar i la resta de la tripulació de l’pesquer Cobija estan atrapats al Iemen sense que el Consolat l’haja atés. La seua situació ha empitjorat, ja que fa una setmana que no tenen queviures ni aigua i alguns mariners comencen a tindre problemes de salut i han sigut atesos pel propi Pablo amb els escassos mitjans que té al seu abast.

Les peripècies i entrebancs que estan patint aquestos mariners des de juliol de 2020 –amb denúncies per part d’Austràlia, la venda del vaixell per part de l’empresa panamenya propietària a una somalí, entre d’altres— han resultat en una clara indefensió: estan retinguts al Iemen des de setembre de 2020, sense cap assistència, ni aigua potable, ni condicions de salubritat. La seua vida i la seua salut corren perill.

Intersindical Valenciana, conjuntament amb el moviment sindical, volem alçar la nostra veu perquè es pose fi a aquesta situació inhumana: Pablo Costas i la seua tripulació han de tornar a casa sans i estalvis. I han de tornar ja. Així, exigim al govern espanyol que actue de manera urgent i que faça tot el que està al seu abast per repatriar immediatament al mariner Pablo Costas Villar i a la trentena de tripulants del pesquer atrapats al Iemen.
 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.