Intersindical Valenciana celebra la victòria de la classe treballadora francesa

El poble francés ha frenat l’ascens de la ultradreta

08 / 07 / 2024 | Intersindical

Des d’Intersindical Valenciana volem enviar la nostra més sincera enhorabona a la classe treballadora i els sectors populars francesos, també a les organitzacions sindicals franceses que aquest diumenge 7 de juliol han frenat la ultradreta a les eleccions legislatives franceses. Una fita en el context d’auge de l’extrema dreta a tot Europa.

I és que nosaltres, com a classe treballadora, com a sindicalistes, ja sabem el retrocés que suposa que governe l’extrema dreta. Fa anys que les retallades socials i en matèria laboral es produeixen en les autonomies on governa el PP i VOX i on s’imposen les seues tesis polítiques conservadores. Al País Valencià, ja ho estem patint, amb l’arribada de la dreta extrema i l’extrema dreta al govern de la Generalitat. Per això creiem que ara és més necessari que mai recuperar el crit de “no passaran”.

Com a sindicat de classe internacionalista, enviem tota la força a les organitzacions sindicals franceses germanes per a la consecució de les millores necessàries, tant laborals, socials, de drets i d’igualtat per a la classe treballadora francesa.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.