Intersindical Valenciana convoca accions en defensa del personal temporal

S’han organanitzat diverses concentracions i manifestacions entre el 16 de setembre i el 2 d’octubre

10 / 09 / 2021 | Intersindical

Intersindical Valenciana està treballant amb altres organitzacions sindicals i amb la Coordinadora de Personal Temporal, tant estatals com del País Valencià, per a convocar mobilitzacions pròximament, mentre es tramita el Decret Iceta en el Congrés dels Diputats.

Recordem que el Decret Iceta castiga el personal temporal i interí, ja que al tercer any d’ocupar una plaça cessarà, si no supera el procés selectiu corresponent. Aquesta no és la manera de resoldre el problema de la temporalitat que han generat les pròpies administracions i que ha donat lloc a la situació de frau de llei en què es troben milers de persones interines i temporals.

El Decret Iceta, que va ser aprovat per un sol vot en el Congrés el passat 8 de juliol, a canvi que es tramitara com a projecte de llei, ha entrat ja en tràmit parlamentari. El termini que va anunciar la nova ministra d’Administracions Públiques, que substitueix a l’anterior ministre Iceta, per a tancar el tràmit és finals d’octubre.

És per això que Intersindical Valenciana està preparant esmenes per a traslladar-les als partits polítics per a exposar-los la postura del Sindicat respecte al Decret Iceta, sobre la temporalitat del personal públic, que passaria per un accés diferenciat per concurs de mèrits per al personal temporal i interí.

Igualment s’estan preparant mobilitzacions durant el mes de setembre, en concret una gran manifestació del personal interí el 25 de setembre a Madrid i accions prèvies descentralitzades, com concentracions a les portes dels llocs de treball el pròxim 16 de setembre i una nova manifestació a València el 2 d’octubre. El Sindicat no descarta la convocatòria de vaga si la negociació del decret en el Congrés no soluciona la problemàtica interina de manera satisfactòria.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.